Veilig aangekomen
Door: Marieke
Blijf op de hoogte en volg Rens
02 September 2012 | Thailand, Bangkok
Het is gelukt, we zijn veilig aangekomen in Bangkok.
Marieke haar been heeft niet gepiept, we hadden allebei nog geen 10 kg bagage bij ons en het uitzwaaicommitee was top!
Nadat er nog wat passagiers uit het vliegtuig waren gehaald ivm te veel alcohol, kon de reis beginnen. Er was een klein beetje turbulentie, maar dat mocht de pret niet drukken.
Vanmorgen kwamen we aan op de airport van Thailand en na het duurste drankje van waarschijnlijk onze hele reis, gingen we met de taxi naar Bangkok naar het backpackersgebied dat iedereen ons heeft aangeraden.
In een fijn hostel vlak achter een drukke straat, met tuin, hebben we een kamer gevonden. Daarna zijn we wat gaan rondlopen en eten en voor we het wisten waren we in een tuk tuk gelokt eb zi racede we in de tuk tuk van de ene tempel naar de andere. De eerste regenbui van twee keer een kwartier hebben we overleefd. Die waterdichte camera komt heel goed van pas, want we waren totaaaal verzopen. Gelukkig was het nieteens erg omdat het heerlijk weer is en er na zo'n bui plassen met warm water door de hele stad liggen.
Nu zitten we plannen te maken voor morgen in Bangkok en daarna onze volgende bestemming Ayuthaya (als ik het goed schrijf).
Groetjes Rens en Marieke
02 September 2012 - 19:52
Annemiek:
He kindjes,
Dit is leuk zeg , zo snel al een bericht!
De site van jullie hostel heb ik al bekeken, ziet er goed uit!
Hoe ziet de stad eruit? Hoe ruikt het? Welke kleur is dominant? Wat is opvallend aan het straatbeeld?
Erg leuk om van jullie te lezen.
Liefs, Annemiek -
05 September 2012 - 10:38
Roelof:
Hee Marieke, ik heb je op je laatste werkdag helaas geen plezier en een mooie reis kunnen wensen. Hierbij alsnog, geniet ervan en vooral van het heerlijke eten daar. Ik lees dat jullie een waterdicht cameraatje hebben, is inderdaad verrekte handig, kwam op onze laatste vakantie ook erg goed van pas :)
groeten! Roelof -
05 September 2012 - 15:15
Francine Joosten:
Lieve Rens en Marieke,
Wat leuk zeg ....jullie reis is begonnen !
Ontzettend veel plezier,geniet ervan en ik ben benieuwd
naar jullie avonturen!
Dikke kus,